Driftsmedarbejder søges

11. april 2024

Vi søger en ansvarsbevidst og dedikeret driftsmedarbejder til et alsidigt og selvstændigt job inden for vandforsyning med tiltrædelse 1. september 2024 eller efter aftale.

Hvad skal du lave?
Som driftsmedarbejder skal du først og fremmest sikre drift og vedligeholdelse af vores vandværker, kildepladser og ledningsnet i hele vores forsyningsområde.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:
- Tilsyn og vedligehold af vandværkets anlæg, kildepladser og ledningsnet
- Overvågning og styring af SRO-anlæg
- Håndtering af forbrugsmålere – herunder aflæsning, optimering af netværk til fjernaflæsning samt målerudskiftning
- Arbejde med at forbedre og udbygge vandværkets kvalitetsstyringssystem
- Deltage i projekter vedrørende byggemodninger, renovering af ledningsnet m.v.
- Borgerkontakt
- Deltagelse i vagtordning

Herudover forventes du i mindre omfang at udføre administrative opgaver, fx dokumentation af udført arbejde, kontering af regninger samt arbejde i forbrugersystem.

Hvem er du?
Du har en relevant håndværksmæssig uddannelse og har erfaring med praktisk arbejde. Du er rutineret bruger af it. Du er ansvarsfuld, struktureret og kvalitetsbevidst med dit arbejde. Du har kørekort.

Du er god til at arbejde selvstændigt, men trives også godt med teamwork og samarbejde. Du bidrager til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø. Du er serviceminded.

Vi tilbyder dig
Et spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du selv kan få indflydelse på planlægning af dit daglige arbejde.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer og nærmere aftale. Du kan læse mere om Støvring Vandværk a.m.b.a. på www.stoevringvandvaerk.dk.

Sådan søger du jobbet
Synes du jobbet lyder interessant, så send en ansøgning samt CV og eventuelle referencer til louise@stoevringvandvaerk.dk mærket ”jobansøgning” senest den 15. juni 2024. Der afholdes løbende samtaler.

Såfremt du har spørgsmål eller blot ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsingeniør Louise Appel Bjergbæk på 2984 3580 eller louise@stoevringvandvaerk.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!